Som tres joves arquitectes recent graduades. Com molts dels perfils professionals que ens envolten avui en dia, ens considerem polifacètiques. En diverses ocasions hem treballat amb nens i nenes de diferents edats i per diferents motius. De manera que, després de participar de forma voluntària en algunes activitats o tallers de l’estil, vam decidir fundar la nostra pròpia associació amb l’objectiu de relacionar les dues vessants professionals que més ens agraden: l’arquitectura i els nens.

L’arquitectura ho és tot: la casa on vivim, els carrers per on circulem, les places on juguem, l’oficina on treballem, i fins i tot la cadira on ens assentem. Creiem doncs que és molt important educar en l’arquitectura des de ben petits; aprendre a ser observadors i crítics, saber apreciar si estem còmodes a un lloc, ja sigui per la llum natural, la temperatura, els materials, si són freds o càlids, o els colors de les parets, la distribució i funcionalitat d’un espai… I si alguna cosa no ens agrada, tenir la capacitat de poder-la canviar, modificar o millorar. En definitiva, adonar-nos-en que l’arquitectura és tot allò que ens envolta i inevitablement ens influeix.