Archikidz Girona 2018 ha estat tot un èxit!

La primera edició d’Archikidz Girona es va celebrar el diumenge 30 de setembre al Claustre de la Mercè de Girona. Hi van participar al voltant de 110 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys i uns 35 voluntaris que, juntament amb el suport i patrocini dels col·laboradors i patrocinadors d’enguany, vam aconseguir que l’activitat fos tot un èxit.

Els nens i nenes en grups de 7 persones i acompanyats per dinamitzadors, van reflexionar sobre les aules de l’escola: del que els agradava i del què no per plantejar un seguit de modificacions i solucions per millorar l’espai escollit. Aquest espai ideal per a ells, el van representar amb una maqueta en tres dimensions amb materials escolars i d’altres reciclats. Finalment, l’activitat va concloure amb un torn obert de paraula on els participants van poder explicar el seu treball als seus companys.

Esperem poder seguir celebrant moltes altres edicions d’Archikidz Girona.

Moltes gràcies a tots!!!!