Bases del concurs del CARTELL D’ARCHIKIDZ GIRONA 2019

 1. Objecte de concurs: Concurs de dibuix per a esdevenir la portada del cartell del taller ARCHIKIDZ GIRONA 2019.
  Caldrà que la idea sigui original i no sigui reproducció total o parcial d’altra o altres obres ja executades o en execució.
 2. Temàtica: El taller ARCHIKIDZ GIRONA 2019 treballarà el tema de l’espai públic. Els nens i nenes s’hauran d’inspirar i representar un dibuix relacionat amb aquesta temàtica.
 3. Condicions de participació: Podran participar tots els nens i nenes que tinguin entre 7 i 12 anys (nascuts entre l’any 2007 i 2012). Només hi ha una sola categoria de concurs.
 4. Tècnica: Totalment lliure
 5. Presentació del dibuix: El dibuix es farà en un full en blanc din-A4 i orientació VERTICAL. Darrere el dibuix s’hi haurà d’escriure (sense traspassar tinta a l’altra banda del dibuix) les següents dades:
  -Nom i cognoms de l’artista
  -Edat i data de naixement
  -Adreça i població
  -Telèfon i correu electrònic familiar de contacte
  -Nom de l’escola on assisteix l’autor i curs escolar
 6. Termini i lloc de presentació: Les obres es presentaran a la recepció del Centre Cultural de la Mercè en horari de 9-14h i 16-19h. Es podran presentar de l’1 al 29 de març del 2019.
 7. Premi: El guanyador s’endurà un pack de material escolar valorat en 100€ gràcies a la col·laboració de l’empresa Hiperescola. El dibuix del guanyador serà utilitzat per a formar la portada del cartell on s’anunciarà el taller ARCHIKIDZ GIRONA 2019.
 8. El guanyador s’anunciarà a través de les xarxes socials d’ARCHIKIDZ GIRONA 2019 (instagram, facebook, web…)
 9. Lliurament del premi. El premi es lliurarà al guanyador el diumenge 22 de setembre de 2019 durant el taller d’ARCHIKIDZ GIRONA 2019 que es realitzarà al Claustre de la Mercè de Girona.
 10. La resta de les obres presentades s’exposaran durant el taller d’ARCHIKIDZ GIRONA 2019 al Claustre de la Mercè de Girona.
 11. Els dibuixos participants passaran a ser propietat de l’Associació Archikidz Girona.
 12. Jurat: El jurat estarà format per les tres membres fundadores de l’Associació Archikidz Girona.
 13. La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.
 14. Per qualsevol dubte o aclariment, contactar amb archikidzgirona@gmail.com