Ja ho tenim tot apunt per l’activitat estrella! L’Archikidz Girona 2019 serà el proper diumenge 22 de setembre al Claustre de la Mercè de Girona.

L’Archikidz Girona consisteix en un taller en horari de matí (10:00 – 13:30), on els nens i nenes amb l’ajuda de voluntaris podran fer volar la seva imaginació per a crear el seu propi espai ideal proposat a través d’una maqueta.

Enguany l’espai proposat a reflexionar és l’espai públic: què és pels nens/es l’espai públic? quan l’utilitzen? els agraden els espais públics que tenen aprop? com els agradaria que fossin? tindrien arbres? gespa? camps de futbol?…

Un cop acabat al taller, tots els voluntaris estan convidats a un piscolabis amb música en directe.

Si el teu fill/a vol participar només cal omplir el formulari d’inscripció nens/es. (infants de 7 a 12 anys)

Si estudies, treballes o t’apassiona el camp de l’arquitectura, la construcció, el disseny, l’art o l’educació pots fer de voluntari omplint el formulari d’inscripció voluntaris. (tothom és benvingut)

Tots/es els que us apunteu, podeu participar en el sorteig de “Eames Elephant” de Vitra gràcies a l’aportació de l’agència immobiliària MONAPART