1.Bases del concurs de dibuix infantil ARCHIKIDZ GIRONA 20201

1.Objecte de concurs: Concurs de dibuix per a esdevenir la portada del cartell del taller ARCHIKIDZ GIRONA 2020. 

Caldrà que la idea sigui original i no sigui reproducció total o parcial d’altra o altres obres ja executades o en execució.

2.Temàtica: El taller ARCHIKIDZ GIRONA 2020 treballarà el tema de la sostenibilitat. Els nens i nenes s’hauran d’inspirar i representar un dibuix relacionat amb aquesta temàtica.

3.Condicions de participació: Podran participar tots els nens i nenes que tinguin entre 7 i 12 anys (nascuts entre l’any 2008 i 2013).  Només hi ha una sola categoria de concurs.

4.Tècnica: Totalment lliure

5.Presentació del dibuix: El dibuix es farà en un full en blanc format quadrat. Darrere el dibuix s’hi haurà d’escriure (sense traspassar tinta a l’altra banda del dibuix) les següents dades:

Nom i cognoms de l’artista

Edat i data de naixement

Adreça i població

Telèfon i correu electrònic familiar de contacte

Nom de l’escola on assisteix l’autor i curs escolar

6.Termini i lloc de presentació: Les obres es presentaran de forma telemàtica i en format pdf a través del correu electrònic archikidz.girona@gmail.com o de forma presencial a la recepció del Centre Cultural de la Mercè en horari de 9-14h i 16-19h. Les obres es podran presentar del 9 de març al 30 d’abril de 2020.

7.Premi: El guanyador s’endurà un pack de material escolar valorat en 100€ gràcies a la col·laboració de l’empresa Hiperescola. El dibuix del guanyador serà utilitzat per a formar la portada del cartell on s’anunciarà el taller ARCHIKIDZ GIRONA 2020.

8.El guanyador s’anunciarà a través de les xarxes socials d’ARCHIKIDZ GIRONA 2020 (instagram, facebook, web…).

9.Lliurament del premi. El premi es lliurarà al guanyador el diumenge 27 de setembre de 2020 durant el taller d’ARCHIKIDZ GIRONA 2020 que es realitzarà al Claustre de la Mercè de Girona.

10.La resta de les obres presentades s’exposaran durant el taller d’ARCHIKIDZ GIRONA 2020 al Claustre de la Mercè de Girona.

11.Els dibuixos participants passaran a ser propietat de l’Associació Archikidz Girona.

12.Jurat: El jurat estarà format per les tres membres fundadores de l’Associació Archikidz Girona.

13.La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.